Uintia kelissä kuin kelissä ja Triathlonia

 

Vuoden 2014 kesä meni uinnin merkeissä. Pedart järjesti kolme avovesiuintikurssia, ja veti kaksi erillistä kurssipäivää avovesiuinnista kiinnostuneille uimareille. Kurssit toteutettiin asiakkaan toiveiden mukaisesti Keski-Suomessa ja Satakunnassa. Olin mukana myös Avovesiuinnin SM ja PM -kilpailujen järjestelyissä, vastaten radan suunnitellusta ja kantaen päävastuun uimareiden turvallisuudesta uinnissa.

Syksyn 2014 teemana ollut uinti. Onnistuneet syksyn kaksi yritysuintikurssia motivoivat kehittämään tuotetta edelleen. Yhteistyöyrityksen kautta on kurssilaisten ollut mahdollista hankkia uintivarusteita edullisesti. Marraskuussa 2014 vedin avantouintitilauskurssia Espoossa, ja aiheena avantouintitekniikka. Kurssipäivään sisältyi luento, kahvakuulaharjoitus, allastekniikka ja tietenkin myös kylmän veden uintia. Syksyn aikana Simo piipahti myös pitkän radan uinnin Masters kisoissa, mistä kotiintuomisena oli 4 mitalia.

Alkuvuoden 2015 uutena haasteena on ollut Kangasala Triathlonin järjestely ja koordinointi. Triathlon tapahtuma on yksi Kangasalan kunnan 150 v juhlavuoden tapahtumista. Tapahtuman ”suojelijoina” toimivat Johanna Virtanen ja Jarmo Hast. Simo on tehnyt myös yhteistyötä niin triathlonuinnin kuin uintitekniikan kanssa yksilötasolla asiakkaiden kanssa. Uutena tuotteena on kehitelty uintitekniikan kuvaus, analysointi ja harjoitusohjelman laadinta.

Kangasala triathlon

Kangasala triathlon

 

 

 

 

Talven 2015 yhtenä teemana on tietenkin ollut myös avantouinti. Harjoituksen päätähtäin on nyt Oulussa järjestettävät avantouinnin SM kilpailut, missä tavoitteena saada kolmesta startista kolme mitalia. Reissuun lähden 6.3 perjatai-aamusta.

Simo valittiin myös toimikaudelle 2015 – 2016 Suomen Uimaliiton seuratoiminnan ryhmän puheenjohtajaksi. On hianoa olla mukana kehittämässä Suomalaista seuratoimintaa ja uintia.