Toimitusehdot

Ostaminen
Nettikaupassa on tarjolla taidetarvikkeita, uintitekniikkaohjaus sekä uintivarusteet. Tuotevalikoimaa lisäämme kysynnän mukaan. Tilattavat tuotteet valitaan verkkosivuilla lisäämällä ne ostoskoriin. Tehdessäsi tilauksen hyväksyt nämä toimitusehdot, tuotteiden hinnat sekä toimituskulut. Tilauksesta lähetetään tilausvahvistus sähköpostitse. Tilausvahvistuksesta ilmenevät tilatut tuotteet sekä hinta.

Maksutavat
Verkkokaupassa ostokset maksetaan tilille Pedart Oy FI03 5104 0020 133538. Tuotteet toimitetaan, kun maksu näkyy tilillä.

Toimitustavat
Toimitus on postin tai matkahuollon kautta 8 euroa. Noudettaessa tai toimitettaessa sovitun tapaamisen yhteydessä tuote / tilaus  on kulut 0 euroa. Noutopaikkana Savikontie 3 36110 Ruutana. Noutoaika tai toimitus sovitaan erikseen joko sähköpostitse tai puhelinsoitolla. Toimitus lähialueille ( Orivesi, Lempäälä, Pälkäne, Kangasala, Tampereen seutu, Nokia ) lisätään toimituskulu 5 euroa.

Toimitusajat
Tuote toimitetaan maahantuojan varastosta 4-6 arkipäivän aikana. Jos tuotetta ei ole maahantuojalla niin ilmoitamme asiasta asiakkaalle.

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut toimituksen aikana, tulee tästä ilmoittaa viipymättä, mutta kuitenkin 14 vuorokauden kuluessa verkkokaupalle. Toimituksessa vioittuneista paketeista tulee viipymättä ilmoittaa toimituksesta vastanneelle yhtiölle.

Palautukset
Verkkokaupan asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Asiakkaalla on oikeus vaihtaa tai palauttaa osa tai kaikki tilauksen tuotteet. Palautettavat tai vaihdettavat tuotteet tulee olla alkuperäispakkauksessa ja myyntikuntoisia. Halutessasi palauttaa tai vaihtaa tuotteita, ota ensin yhteyttä verkkokauppaan ja kysy palautusohjeita. Liitäthän palautukseen mukaan nimesi, yhteystietosi sekä tilinumerosi mahdollista maksunpalautusta varten.

Tilauksen peruuttaminen, virhevastuu ja reklamaatiot

Ennen tilauksen toimitusta tilauksen voi peruuttaa kirjallisella ilmoituksella sähköpostitse.

Verkkokaupalla on lakisääteinen virhevastuu myydyistä tuotteista. Reklamaatiotapauksissa pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme. Kuluttajalla on oikeus viedä mahdolliset riitatilanteet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

 

Rekisteriseloste
Rekisterinpitäjä: Pedart Oy, Y –tunnus: 2382041-5
Kotipaikkakunta: Savikontie 3, 36110 Ruutana
Puhelin: 0400 594 385
Yhteyshenkilö: Simo Hillo Sähköposti: simo.hillo@pedart.fi
Rekisterin nimi: Pedart.fin asiakasrekisteri
Rekisterin pitämisen peruste: Henkilö on rekisteröitynyt pedart.fi asiakkaaksi tai ostanut pedart.fista tuotteita.
Rekisterin käyttötarkoitus: Rekisterin käyttötarkoitus on Pedart.fi asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan käyttää pedart.fin toiminnan kehittämiseen liittyen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.
Rekisterin sisältämät tiedot: Henkilön etu- ja sukunimi, Sähköpostiosoite, Postiosoite, Puhelinnumero, Tiedot käsitellyistä tilauksista
Tietojen luovutus: Tietoja ei luovuteta Kangasalatriathlon.fi ulkopuolelle. Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä.