Tsempillä vuoteen 2016

Tsempillä vuoteen 2016

Tammikuu 2016 on pyörähtynyt Pedartin työkentällä mukavasti liikenteeseen. Mari sai joulukuussa valmiiksi muutaman grafiikan tilaustyön, ja aikuisten värityskirjaakin on myyty mukavasti. Simo on puuhaillut uima-altaassa, avannossa ja tiiviisti omaa osaamista kehittäen. Simolla on pedagogiikan osa-alueilla käynnissä ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja koulutus, mikä tulee maaliin toukokuussa 2016. Myös ART eli ryhmäharjoitusmenetelmä aggressiivisesti käyttäytyville nuorille ohjaaja koulutus on tullut tehtyä. Uskoisin, että niin Nepsy -valmentajasta kuin ART -taidoista on hyötyä työkentälle. Hianoa olisi päästä uutta taitoa harjoittamaan.

Kangasala Triathlon 2016 -tapahtuman suunnittelu etenee myös mukavasti. Lisäksi Pedart mukana vuoden 2016 tiimoilta uusien yhteistyökumppaneiden kanssa, jatkossa uintitunnit voi maksaa myös tyky -liikuntaseteleillä, smartum -seteleillä, yrityslaskutuksella tai verkkokaupan kautta. Paikallistasolla olemme mukana myös Kauppaympyrässä ja Kuusi Oy:n taustalla pienellä osuudella. Tyky -liikunta on hyvä juttu, kun halutaan pitää työpaikan rivivahvuudessa hyväkuntoisia ja motivoituneita työntekijöitä. Olemmekin pitäneet yritysuintikursseja aiempina vuosina ja tätä suuntaa on tarkoitus jatkaa tulevaisuudessakin.

Artikkelikuvaksi valitsin kuvan yli 25 vuoden takaa, tuossa kuvassa Simo fiksailee vanhaa Carinaa. Touhuamisen ja toiminnan kautta tulee onnistumisia, ja tämä työote on Pedartin toimintaa leimaavana. Ongelmasta tehdään tavoite, ja uusi tilanne nähdään haasteena.